Maatwerk, ambacht en service, meer dan alleen een horeca groothandel

Maatwerk

Naast ons uitgebreide assortiment aan artikelen kunnen wij veel van deze artikelen personaliseren en ook zeer uniek personaliseren doordat wij veel verschillende bewerkingen in eigen beheer hebben kunnen wij hier ook zeer leuke en hele speciale combinaties in maken. Hieronder een overzicht van de manieren waarop wij producten kunnen stylen naar uw smaak en uitstraling van uw bedrijf.

Diensten en service

Door de keuze van goede partners kunnen wij u ook van bijvoorbeeld een bier, wijn of water tapinstallatie voorzien en de bijbehorende montage, verschillende soorten koelingen en bladen. En daarnaast het bijbehorende onderhoud en eventueel de storingsdienst service.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden of wilt u uw wensen bespreken om te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Laseren van hout

Door het laseren van hout ontstaat er een donkerdere verkleuring in het hout op de plekken die gelazerd zijn waardoor een logo, tekst of foto mooi op houten artikelen gezet kan worden. Ook wordt het gelaserde deel iets dieper. Hierbij moet je wel rekening houden dat de nerven van het hout een invloed hebben op de verkleuring en diepte op die plek.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Glasgraveren door middel van zandstralen

Glasgraveren of ook wel zandstralen is een ambachtelijke manier om glas op bepaalde plekken te matteren. Deze methode heeft een nauwkeurigheid van minder dan 1mm en is zeer geschikt voor logo's, teksten en foto's. Deze methode geeft een fijn eindresultaat waarbij het gestraalde deel iets dieper wordt. Omdat dit een vrij kostbare bewerking is en zeer tijdsintensief is dit minder geschikt voor grote oplages.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Metalen lasergraveren

Lasergraveren kan op veel verschillende soorten materialen waaronder rvs en aluminium. Lasergraveren is erg nauwkeurig en hierdoor kunnen ook fijne ontwerpen goed gegraveerd worden. Van bewegwijzering tot bestek en van koksmessen tot ijsemmers er is van alles mogelijk.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Glas etsen

Glas etsen is een manier om glas op bepaalde plekken te matteren. De gedetailleerdheid van glas etsen is minder dan van glasgraveren door het te zandstralen. Glas etsen is vooral geschikt voor iets grotere teksten en logo's die niet heel veel kleine details of sierletters hebben tenzij ze van een groter formaat worden. Etsen is een minder kostbare bewerking dan zandstralen maar nog steeds zeer tijdsintensief en daarmee niet te adviseren voor grote oplages.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Servies bedrukken

Borden, kopjes, schotel, schalen en ander serviesgoed laten bedrukken om het een unieke uitstraling te geven. Door middel van een logo, foto of leuke tekst helemaal naar eigen idee uniek te maken. Krasvast en vaatwasmachine bestendige bedrukking is mogelijk in vele verschillende kleuren en afmetingen. Ook zeer geschikt voor grotere oplages.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Combinaties

Doordat wij veel bewerkingsmogelijkheden onder 1 dak hebben kunnen wij deze ook op unieke manieren combineren. Een heel mooi voorbeeld hiervan is De Uiver in Haarlem. Hier zijn de 40 houten taphendels allemaal uniek. Deze taphendels hebben 3 verschillende bewerkingen ondergaan om dit speciale en schitterende eindresultaat te krijgen.